concentraat van gember !

antimetil-pack05-fr-nl

Om u te helpen een optimale en evenwichtige spijsvertering te behouden, heeft het laboratorium Tilman Antimetil® ontwikkeld.
Het gemberextract dat in hoge dosis in Antimetil® wordt gebruikt, is heel zorgvuldig geselecteerd om enerzijds de kwaliteit en de juiste, constante dosis van onze oplossingen te garanderen, en anderzijds hun veiligheid voor de gebruiker.

Antimetil® is geschikt voor het hele gezin, want het is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en voor zwangere vrouwen vanaf het begin van de zwangerschap. De veiligheid van gember is uitvoerig gedocumenteerd en Antimetil is in België bij aanstaande moeders onderzocht om de veiligheid voor moeder en kind aan te tonen.

Waarom Antimetil kiezen?

Voor een lichte spijsvertering in alle omstandigheden
Voor een lichte spijsvertering in alle omstandigheden
Meer info
Voor een lichte spijsvertering in alle omstandigheden: overeten, tijdens reizen, tijdens de zwangerschap, na een operatie of tijdens een behandeling...
Sterk geconcentreerd gemberextract
Sterk geconcentreerd gemberextract
Meer info
Sterk geconcentreerd gemberextract: het Antimetil®-extract is 10 x geconcentreerder dan traditionele gemberpoeders.
Een gestandaardiseerd extract
Een gestandaardiseerd extract
Meer info
Een gestandaardiseerd extract: elk tabletje of gommetje bevat dus steeds dezelfde noodzakelijke dosis gingerol, het actieve bestanddeel van gember.
Dosering op basis van wetenschappelijke studies
Dosering op basis van wetenschappelijke studies
Meer info
Dosering op basis van wetenschappelijke studies: de studies bevestigen het belang en de veiligheid van gember voor een inname van 1 000 mg gemberpoeder, wat overeenstemt met de aanbevolen dosering voor Antimetil®.
Kan door de hele familie worden gebruikt
Kan door de hele familie worden gebruikt
Meer info
Kan door de hele familie worden gebruikt: bij kinderen vanaf 6 jaar, tijdens de zwangerschap of de borstvoedingsperiode.
Gebruiksveiligheid
Gebruiksveiligheid
Meer info
Talrijke studies hebben de veiligheid van het gebruik van gember aangetoond.
Het referentieproduct voor de spijsvertering
Het referentieproduct voor de spijsvertering
Meer info
Het referentieproduct voor de spijsvertering: als de nummer 1 in gember in België, wordt Antimetil® het meeste door Belgische apothekers aanbevolen.*

* Bron IMS 2018

Zijn alle gemberextracten evenwaardig?

Er bestaan verschillende methodes om de actieve bestanddelen te extraheren en naargelang het toegepaste extractietype kunnen de samenstelling en de toxiciteit van het extract variëren. Wat betreft de concentratie hebben studies aangetoond dat het, voor een optimale activiteit, aangeraden is het equivalent van 1 000 mg gemberpoeder in te nemen. In de apotheek vindt u producten op basis van gemberextracten met een steeds hogere concentratie. Het is nochtans aangetoond dat het overschrijden van de aanbevolen dosis van 1 000 mg gemberpoeder per inname de doeltreffendheid niet vergroot.

Als u twijfelt over de concentratie van een product op basis van gember, aarzel dan niet om raad te vragen aan uw apotheker.

Ontdek ons volledige gamma Antimetil producten :

Beschikbaar in alle apotheken in België

Start typing and press Enter to search