de perfecte oplossing voor een lichte maag !

Iedereen kent gember als een specerij dat veel in de Aziatische keuken wordt gebruikt, maar wist u dat deze wortel ook wordt gewaardeerd om zijn digestieve eigenschappen?

Gember: een doeltreffende & veilige oplossing in geval van spijsverteringsproblemen
Gember: een doeltreffende & veilige oplossing in geval van spijsverteringsproblemen

Gember is een doeltreffend en veilig middel voor een optimale spijsvertering. Dat blijkt uit talrijke studies. Ook het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft de doeltreffendheid ervan erkend. Uit vergelijkende studies is zelfs gebleken dat gember even doeltreffend is als de chemische moleculen die bij spijsverteringsproblemen worden gebruikt. In tegenstelling tot die moleculen leidt gember bovendien niet tot slaperigheid of andere bijwerkingen.

Een kwestie van dosering ...
Een kwestie van dosering ...

Een beetje gember aan uw gerechten toevoegen is echter niet voldoende om van de weldaden van de wortel te genieten. Waarom? Wel, de hoeveelheid gingerol, het actieve bestanddeel van gember, die in gemberwortels aanwezig is, kan wisselen naargelang het klimaat, de bodemsoort of het oogstseizoen.
Volgens studies is het aangeraden het equivalent van 1 000 mg gemberpoeder in te nemen voor een optimale spijsvertering. Maar het is niet altijd evident om zo’n grote hoeveelheid in één keer te consumeren … Daarom hebben we Antimetil® ontwikkeld, tabletten en zuiggommetjes op basis van gestandaardiseerde gingerolextracten om de kwaliteit en doeltreffendheid ervan te garanderen.

Hogere doseringen betekenen niet altijd een hogere doeltreffendheid!
Hogere doseringen betekenen niet altijd een hogere doeltreffendheid!

In de apotheek vindt u producten met een steeds hogere concentratie van gemberextracten. Het is nochtans aangetoond dat het overschrijden van de aanbevolen dosis van
1 000 mg gemberpoeder per inname de doeltreffendheid niet vergroot. Als u twijfelt over de concentratie van een product op basis van gember, vraag dan raad aan uw apotheker.

Start typing and press Enter to search