de perfecte oplossing voor een lichte maag !

Iedereen kent gember als een specerij dat veel in de Aziatische keuken wordt gebruikt, maar wist u dat deze wortel ook wordt gewaardeerd om zijn digestieve eigenschappen?

GEMBER : DE DOELTREFFENDE & VEILIGE OPLOSSING VOOR SPIJSVERTERINGSPROBLEMEN
GEMBER : DE DOELTREFFENDE & VEILIGE OPLOSSING VOOR SPIJSVERTERINGSPROBLEMEN

Gember heeft heilzame eigenschappen om tijdelijke spijsverteringsongemakken te verlichten. De werking van gember is aangetoond in talrijke studies met verschillende doelgroepen, waaronder zwangere vrouwen en kinderen.
Door zijn doeltreffendheid en veiligheid is gember ideaal voor het behoud van een optimaal spijsverteringsevenwicht voor het hele gezin vanaf 6 jaar.

Een kwestie van dosering ...
Een kwestie van dosering ...

Een beetje gember aan uw gerechten toevoegen is echter niet voldoende om van de weldaden van de wortel te genieten. Waarom? Wel, de hoeveelheid gingerol, het actieve bestanddeel van gember, die in gemberwortels aanwezig is, kan wisselen naargelang het klimaat, de bodemsoort of het oogstseizoen.
Volgens studies is het aangeraden het equivalent van 1 000 mg gemberpoeder in te nemen voor een optimale spijsvertering. Maar het is niet altijd evident om zo’n grote hoeveelheid in één keer te consumeren … Daarom hebben we Antimetil® ontwikkeld, tabletten en zuiggommetjes op basis van gestandaardiseerde gingerolextracten om de kwaliteit en doeltreffendheid ervan te garanderen.

Hogere doseringen betekenen niet altijd een hogere doeltreffendheid!
Hogere doseringen betekenen niet altijd een hogere doeltreffendheid!

In de apotheek vindt u producten met een steeds hogere concentratie van gemberextracten. Het is nochtans aangetoond dat het overschrijden van de aanbevolen dosis van
1 000 mg gemberpoeder per inname de doeltreffendheid niet vergroot. Als u twijfelt over de concentratie van een product op basis van gember, vraag dan raad aan uw apotheker.

Start typing and press Enter to search